Rólunk

KOP-FORM KFT.  CÉGISMERTETŐ

Vállalkozásunk a KOP-FORM Kft. 2007-ben alakult, a tulajdonosok szállítmányozási és a szállítmányozási területhez kapcsolódó több évtizedes szakmai tapasztalatával. Az első két évben, főként önkihordós bérvontatások keretein belül a nemzetközi árufuvarozás nyugat- és közép-európai fuvarfeladatait végeztük. A gazdasági válság és a piaci igények változása miatt az önkihordós fuvarfeladatokat száraz pótkocsis megbízásokkal egészítettük ki, jelentős beruházások kíséretében. 

Ekkor a cég vezetése elérkezettnek látta az időt, hogy a célországokat tekintve komplex, teljes Európát érintő szállítmányozási feladatokat vállaljon. A 2010-es év végén 3 db hűtőpót vásárlásával növeltük piaci diverzitásunkat, és a TIR engedélyek megszerzésével Ukrajna, Oroszország és Moldávia területein is folyamatosan dolgozunk. Jelenlegi eszközállományunk 12 db hűtős szerelvényből áll, melyet szeretnénk tovább bővíteni az átlátható méretek keretein belül. A tulajdonosi kör napi munkában való részvételével, irányításával tudjuk biztosítani a fuvarfeladatok maradéktalan, precíz végrehajtását, megbízóink igényeinek megfelelően. Eszközállományunk ellenőrizhetőségét, a megbízóink számára hozzáférhetőséget biztosítva, GPS alapú nyomkövető szolgáltatással garantálni tudjuk.

Telephelyünkön megfelelő szakembergárda közreműködésével, eszközeink műszaki állapotát mindig ellenőrizve készülünk a fuvarfeladatok teljesítésére. Megbízó partnereinkkel folyamatosan kommunikálunk, munkakapcsolatunkat a kölcsönös elégedettség jellemzi.

Referencia partnereink:

RICHTER GEDEON ZRT.

PÁLDEÁK P.F.I. KFT.

BÁBOLNA CÉGCSOPORT

GEODIS HUNGÁRIA KFT.

HRT SPEDITION KFT.