Pályázat

Kapacitásbővítés a Kop-Form Kft-nél

(2133 Sződliget, Határ út 71.)

GINOP-1.2.2-15-2015-02236 jelű pályázat
a Támogató döntése alapján,
38.165.838,- Ft
összegű támogatást nyert el!

A támogatás intenzitása:  70%

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap és a Magyar Állam a Kop-Form Kft. beruházásához nyújtott támogatásának összege: 38.165.838,- Ft

A projekt leírása:

Vállalkozásunk főtevékenysége fuvarozás-szállítmányozás. Piaci pozíciónk ezen a területen stabil, ugyanakkor szeretnénk azt tovább erősíteni azzal, hogy diverzifikáljuk tevékenységünket. A főtevékenység mellett, az ahhoz szorosan kapcsolódó új üzletág, transzportbeton gyártását kezdtük meg a projekt keretében beszerzett korszerű technológiával rendelkező, új eszközökkel.

Jelen pályázati konstrukció keretében egy Müller Mitteltal Liebherr 12 köbméteres mixer FIX, valamint egy Anaconda SR410 Vibrációs osztályozó gép beszerzése és üzembe helyezése valósult meg erdőkürti telephelyünkön.

A fejlesztés sikeresen befejeződött, amely teljes mértékben visszaigazolta a tervadatok megvalósíthatóságát. Az üzembe állított új eszköz hatékonysága minőségben és a gyártási kapacitás növekedésében is mérhető. Ez a minőség biztosítja a cég piacképességét, költséghatékony működését és versenyképességét is garantálja.

A projekt fizikai befejezésének határideje: 2017.10.31

WEB:

http://www.szechenyi2020.hu/